trapper er det du skal have til dit hus

trapper er det du skal have til dit hus

trapper fælder 0 Comment 35

Hvis du designer et nyt hjem eller søger at opdatere en eksisterende, kan du prøve at vælge mellem trætrapper eller tæppebelagte. Måske foretrækker du udseendet af trætrapper, men har bekymringer over støj, eller måske har du allergi eller astma i dit hjem og har brug for at tage deres helbred i betragtning, når du træffer din beslutning.

I dag vælger boligejere og homebuyers i stigende grad trætrapper over tæppebelagte, og mange gør det for de utallige fordele, som trætrapper tilbyder. For eksempel, når de sammenlignes med tæppebelagte trapper, er træ dem:

Trapper, ved design, undergår tung brug, så i mange tilfælde giver det mening at vælge langvarigt træ, i modsætning til gulvtæppet, der er tilbøjeligt til at farvning og opsamle snavs. Trætrapper står stærke på trods af tung trafik, og mens de holder sig meget godt over tid, er de også nemme at refinish, hvilket betyder, at du kan give dem et nyt udseende og minimal indsats og udgift næsten hver gang du vil. Du kan også tilføje håndlister, balustre og andre elementer til trætrapper for at opdatere eller opgradere deres udseende gennem årene.

Trapper er populære i dit hjem

Nemt rengjort

Ærligt, er der noget mere smertefuldt end at forsøge at vakuum tæppebelagte trapper? Så smertefuldt som det kan være, men det er meget nødvendigt, hvis du vælger denne type trappedesign – og især hvis du som nævnt har mennesker der bor i dit hus, der har astma eller allergi. Hvorfor? Tæppebelagte trapper fælder støv og andre allergener, som du kan slippe ud i luften hver gang du træder på dem. Træ trapper, i mellemtiden kræver lidt mere end en lejlighedsvis mopping for at holde dem rene.

Mens trætrapper tilbyder mange fordele, tøver nogle boligejere med at installere dem af frygt for støj eller glide. Hvis du har sådanne bekymringer, overvej at tilføje en simpel trappe løber eller trædepude. Dermed kan du muffe støj og forhindre glidning uden at skulle ofre det meget ønskelige udseende og træk af trætrapper. Du kan også fjerne, ændre eller opdatere dine løbere eller slidte tæpper med relativ lethed og trække nyt liv ind i din bolig, når som helst du ønsker det.

Trappers holdbarhed kan variere

I sidste ende giver trætrapper fleksibilitet, holdbarhed og lang levetid, hvilket betyder, at de er mere tilbøjelige til at holde op og bevare deres skønhed over tid end deres tæppebelagte modstykker. Derudover foretrækker mange moderne homebuyers hård trappe over tæppebelagte, hvilket betyder, at du kan finde det lettere at sælge dit hjem efter at have valgt en trætrappedesign.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top