Med en god auditor sikre man sig troværdighed omkring sin virksomhed

Med en god auditor sikre man sig troværdighed omkring sin virksomhed

Auditor 0 Comment 42

Hvad er det vigtigste ved en virksomhed? Er det medarbejderne eller er det økonomien? Er det image eller er det det produkt man tilbyder? Der er mange svar på disse spørgsmål, men i sidste ende hænger det hele sammen. Hvis de ansatte ikke har det godt, så kan det ende med at gå udover firmaets image, og hvis økonomien ikke er god, så kan det være man skal tage et kig på det produkt som virksomheden tilbyder. Det kunne i hvert fald være et tegn på at man ikke sælger nok.

En vigtig prioritering er dog troværdigheden, og det er der flere forskellige grunde til. Hvis man er et offentligt selskab, så er det vigtigt overfor investorer, eller potentielle investorer, at virksomheden har et solidt renomme. Hvis dette ikke er tilfældet, så falder de måske fra eller lader være med at lægge penge. Den økonomiske troværdighed er det allervigtigste i denne henseende, hvilket betyder at der skal være styr på bøgerne, og styr på de udsagn som kommer fra selskabet. Det som et firma ytrer om sit regnskab og økonomi, skal stemme overens med hvad der rent faktisk er tilfældet. Forholder det sig ikke sådan, kan det gå helt galt. Det er her en Auditor kommer ind i billedet. En sådanne kan netop sikre at disse er korrekte

En auditor skaber tryghed omkring regnskaber

 

Der er to former for auditor. Den ene agerer intern i selskabet. Det vil altså sige at selskabet selv fortager undersøgelser, og tjekker om tingene er som de skal. Det kan for eksempel være økonomien forskellige afdelinger i mellem, men dette er ikke nødvendigvis det eneste de tager sig af. Det kan også være miljøet på arbejdspladsen eller hvor god trivslen er. Som det blev nævnt i starten, er der mange forskellige elementer som udgør en succesfuld virksomhed, og de skal alle optimeres på bedst mulig måde. En auditor kan hjælpe med alle disse ting.

Regnskabet skal ikke vakle, hvis et firma skal være troværdigt og derfor bør man få en certificeret auditor til at sørge for at alt stemmer overens med virkeligheden og forventningerne. På den måde optimere man, og bringer firmaet mod det mål i fremtiden, som det potentielt kan opnå.

Bliv selv auditor og hjælp virksomheder mod en bedre fremtid

 

En auditor er ikke en tilfældig person som træder ind og påstår hvad der skal være op og ned. Der er internationalt anerkendte standarder, som man som auditor skal være bekendt med for at kunne opfylde rollen. Det kræver et helt særligt kursus som underviser i disse standarder. Når alle disse er nøje gennemgået, skal man op til eksamen. Når man har bestået denne, så kan man kalde sig auditor eller ligefrem lead auditor. Med en sådan titel kan man gå ud og hjælpe selskaber mod en lysere fremtid. Man kan sikre deres troværdighed, og det er uundgåeligt noget som de er på udkig efter.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top