Masker til fornøjelse og fest

My Blog 0 Comment 185

 

Udklædning er sjovt, både for børn og voksne og alle der i mellem. Der er mange måder, man kan klæde sig ud på. Ofte forbinder man udklædning med, at man skifter sit tøj ud og maler sig lidt i ansigtet, men i de senere år er det også blevet populært at bruge en maske til at fuldføre sin udklædning. Efterhånden som efterspørgslen er steget, er udvalget af masker også steget voldsomt. Man kan i dag få rigtig, rigtig mange forskellige typer af masker, og nogle er dem er for børn, mens andre slet ikke er for børn og sarte sjæle. Der findes masker til mange forskellige festlige og sjove lejligheder som blandt andet fastelavn eller halloween, men også maskebal eller bare sjove aftenener, hvor man vil ligne en hest eller Donald Trump.

Sjove og uhyggelige masker

De mange forskellige masker kan sorteres i forskellige kategorier. Og de kategorier man nok oftest deler dem op i, er om de er sjove eller uhyggelige. Og ofte er der lagt flest af de uhyggelige. Det kan være en zombie, en person med blod over det hele eller måske bare en hockey-maske. Alle masker, der har nogle uhyggelige associationer. Derudover er er dyremasker som for eksempel ulven, der er ret uhyggelig at møde en mørk aften, der er djævle- og masker og mange andre. Alle sammen masker, der passer allerbedst til Halloween, hvor det handler om at skræmme hinanden og være lidt uhyggelige.

masker

Der er også de sjove masker som for eksempel klovnemasker eller bare folk, der ser fjollede ud med store ører eller skæve smil. Det kan også være en maske, der forestiller den amerikanske præsident, Donald Trump. Der er også forskellige dyremasker af grise, hunde og så videre, og der findes der også nogle lidt mere børnevenlige, hvor masken kun dækker øjnene, så barnet ikke skal have maske på, der dækker hele hovedet.

Og så findes der de klassiske fine masker til voksne, der dækker øjnene. Man ser dem ofte til maskebal eller lignende, hvor man skal se lidt mere klassisk og stilet ud.

Pas på hinanden

maskerSelvom det kan være sjovt og uhyggeligt med masker, der er fjollede, eller som ser rigtig skræmmende ud, skal man også huske at passe på hinanden og ikke skræmme mennesker, der måske ikke har lyst til det. Også selvom du måske synes, at det er sjovt. Så husk at gemme maskerne til specielle lejligheder eller sjove ting, hvor I er enige om, at det er sjovt at tage en maske med et hestehoved eller en klovnemaske på.

Når man kravler i de her masker, som man trækker over hovedet, og som er af latex, så er det også vigtigt at huske, at det ikke er alle, der synes, at det er lige behageligt. Så husk at hjælpe hinanden med at få maskerne af, hvis én beder om det. Og ingen skal have masken over hovedet, hvis vedkommende ikke har lyst til det.

 

 

Author

Leave a comment

Search

Back to Top