Hvad er moderne gardiner?

Hvad er moderne gardiner?

dine gardiner nu 0 Comment 55

Hvis dit hjem er et blankt lærred (f.eks. Et nyt hjem), er valg af gardinstof ofte det bedste sted at starte.

Hvis du arbejder med eksisterende indretning, skal du vælge noget, du elsker som udgangspunkt – måske en yndlingsstol eller en pude. Gå gennem magasiner, markerer sider, der appellerer, indtil du får en fornemmelse for, hvad du vil have.

Gå ikke ind i et showroom, medmindre du har tænkt over det. Det er for skræmmende, og du kommer til at blive forvirret. Og tag altid et anstændigt stort stykke stof hjem og se på det i forskellige lys.

MATERIALET GØR RUMET:

Hvis rummet bruges mest om natten, tænker jeg på en juvelfarvet silke – det vil komme levende om natten og vise dine gæster i sit fantastiske lys. Silke skinner bogstaveligt indefra. Altid har silke gardiner gjort lidt fyldigere end nødvendigt. Derefter, hvis de bliver beskadiget, hvor de udsættes for lys, kan du dreje kanterne ind, få dem til at blive raffineret og de er så gode som nye.

Gardinbus er det sted hvor der er flest af slagsen

Overvej stoffets type:

Søg ekspertrådgivning – for et udsat, nordvendt rum ud for en swimmingpool, skal du for eksempel vælge et menneskeskabt stof eller det vil være solbeskadiget på ingen tid. Til virkelig eksponerede områder kan du vælge et af de nye stoffer designet til udendørs: de er meget holdbare, og der er masser at vælge imellem.

HOLDNINGER HELE SEASONERNE:

Du kunne være som europæerne. De har ofte sommer- og vintergardiner, som de holder i generationer og ændrer dem hver sæson. Men de fleste mennesker ønsker ikke at gå til disse længder! Hvis du køber gardiner om vinteren, så tænk på hvordan de vil føle sig om sommeren. Du vil have dejlige store varme gardiner om vinteren. Hvis du hænger dine gardiner på et dobbeltspor, om sommeren kan du kun bruge dine skafter.

LÆNGDE:

Der er en regel, du bør aldrig ignorere. Gardiner skal altid gå lige til jorden – de ser forfærdelige halvvejs op på væggen. Jeg kan lide omkring 5-10cm på jorden, så de “står op” og har lidt volumen; andre mennesker kan lide dem endnu længere, så de “pytter” på gulvet. Hvis du foretrækker at de sidder bare en lille smule over gulvfladen, er valg af stof vigtigt – viskose og linned har tendens til at bevæge sig op eller ned lidt.

Mange vil gerne style deres hjem professionelt

KURTAIN RODS:

Jeg har tendens til at gå så højt som jeg kan. Du får en smuk kant af stof og en meget mere rummelig følelse til rummet.

UNDGÅENDE BLUNDERS:

Gardiner er en stor udgift, så det er en god ide at undgå fads. Hvis du vil have dine gardiner i lang tid, ville jeg vælge et smukt stof i en slette eller en stribe. Du bliver ikke syg af dem, og du kan introducere mønster og kontrasterende farver med puder. Eller få en seng hætte betrukket – det er sådan en billig måde at tilføje et strejf af smukke stof. Se dine gardiner nu

Author

Leave a comment

Search

Back to Top