Find forhandleren, der kan reparere dine alufælge

Find forhandleren, der kan reparere dine alufælge

udføre reparation af alufælge 0 Comment 22

En bil, der arbejder hårdt og kører mange ture, får helt naturligt nogle ridser nu og da. Især dine alufælge kan være ekstra udsatte.

Det gælder uanset, om du kører rundt i byen, hvor andre biler eller cykellister kan komme for tæt på din bil, eller på landet hvor småsten og grene kan lave ridser i fælgene. Men heldigvis er der mange muligheder for at få både bilen og dine alufælge fikset hurtigt og nogenlunde smertefrit.

Vælg den bedste

Når du skal finde en god forhandler, der kan udføre reparation af alufælge, kan det godt betale sig at undersøge markedet, inden du tager en endelig beslutning og et valg. Kig på de autolakerer, der findes i dit lokalområde, og find ud af, hvad de tager for det forskellige arbejde.

Hvis du for eksempel står og lige har skiftet fra sommerdæk til vinterdæk, kan det være en mulighed for at få repareret, poleret og pudset alle de fire alufælge. Når du skal finde tilbud fra de forskellige forhandlere, så kan du starte ud med at bede om et tilbud på dem alle.

Tænk også over anmeldelserne af de forskellige forhandlere. Når nu du er villig til at lægge lidt penge for at få repareret alle alufælgene på dine dæk, kan du godt gå efter den med de bedste anmeldelser frem for at vælge den allerbilligste.

Et grundigt arbejde

Selvom der kun er tale om dine alufælge, kan du godt regne med, at den autolakerer, du vælger, vil gøre et ordentligt stykke arbejde. Selv de mindste skrammer kan de lave hurtigt og sådan at det ikke kan ses.

foregår ved en hel del slippearbejde, som til sidst ender ud i, at man ikke længere kan se skrammerne. Derudover lakerer og polerer de selvfølgelig fælgene, sådan at selvom der kun er tale om et lille område på fælgen, så kommer den til at se ud som ny.

Nogle steder kan de også gøre det, uden at det er nødvendigt at fjerne fælgene fra dækket, så skal du have fikset en enkelt skramme eller to, og det er vigtigt, så kan det gøres relativt hurtigt med slibning, lakering og tørring. Men tænker du ikke over det, eller får dine alufælge tit skrammer, så er der penge at sparre, hvis du venter.

Gør det selv

Hvis du slet ikke er interesseret i at betale penge for at få repareret alufælgene, så kan du også gøre det selv. Det kræver et par forskellige remedier – som for eksempel maleapparater, sådan at du kan spraylakere de områder, der skal dækkes af.

Men har du de værktøjer, det kræver, kan du hurtigt og nemt selv gøre det. Og så behøver du heller ikke gå og spare sammen og vente på, at du skal skifte dæk, til at du skal have dine alufælge til en reparatør. I stedet kan du bare ordne det selv, når du synes, der er behov for det.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top