Find dine rullegardiner i viborg

My Blog 0 Comment 34

Skal du ud og købe nye gardiner, virker det måske fjollet, at du skal tænke lokalt. Men sagen er, at de forhandlere af blandt andet gardiner, der er lokalt forankrede, bare er bedre. Det handler ikke så meget om, om det er en butik, der er opstået af sig selv, eller det er en lokal forhandler i en større kæde. Hovedsagen er, at vedkommende der ejer butikken, ved, hvad befolkningen vil have, og hvordan de vil have det. Og det gælder også i en større by som rullegardiner viborg.

Sådan finder du det helt rigtige rullegardin

At finde et rulle gardin, der passer, kan være lidt mere tricky at finde end bare et almindeligt gardin, som man trækker for. Et rullegardin skal nemlig monteres og trækkes ned ad. Det vil sige, at det skal passe i længden på vinduet og kan ikke helt på samme måde passes til, som et almindeligt gardin kan. Derfor kan du med fordel have nogle ting på plads, inden du går ud og køber.

rullegardiner viborg

Først og fremmest kan du tage målene på dit vindue, både de udvendige – altså fra vindueskarm til vindueskarm – og de indvendige – altså den indvendige del af vindueskarmen til den anden. Så bliver det nemmere for jer at finde det helt rigtige rullegardin.

Derudover kan du overveje lidt om, hvordan gardinet skal se ud. Skal det bare være hvidt, eller skal det måske have en farve? Eller måske skal det have et flot mønster. I gardinbutikkerne i viborg er der rigtig mange forskellige muligheder, fordi det er en stor by med flere butikker. Så er du ikke tilfreds med udvalget det ene sted, kan du bare gå et andet sted hen.

Det kan også være, at dine vinduer er lidt specielle og derfor har specielle behov. For eksempel hvis du har skråvinduer, skal det være et specielt rullegardin, der passer til. Eller det kan være, du har et Velux-vindue. I så fald skal du finde et rullegardin, der passer HELT præcist til vinduet. Og det kan butikkerne i viborg godt hjælpe dig med.

Du kan også overveje…

 

Udover det med farver og så videre kan du også overveje nogle lidt mere luksusting til dit rullegardin. For eksempel kan det være, at du gerne vil have et mørklægningsgardin, så du kan sove tungt om natten, også selvom solen står op. Eller det kan være, du bare gerne vil kunne se film på dit tv, men kan ikke på grund af vindues. Her kan et mørklægningsgardin hjælpe.

I forhold til betjening af gardinet kan du også gøre noget. I stedet for snoren som man hiver op og ned for at rulle med gardinet, kan man i stedet få installeret en motor, så du via en fjernbetjening kan rulle gardinerne. Det virker måske unødvendigt, men det gør det meget nemmere at rulle alle gardinerne op på én gang. Alt handler bare om at snakke med din lokale gardinbutik i viborg for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top