Det bedste snus til pengene

Det bedste snus til pengene

til snus 0 Comment 62

Snus tobak har sin oprindelse i Amerika og blev lige så populær i hele Europa i det syttende og det attende århundrede. Vanen er nu alt undtagen udryddet; meget få tobaksfirmaer producerer stadig snus, skønt de engang truede med at indhale cigaretter som den foretrukne nikotin-fix metode.

Snus er lavet af pulveriserede tobaksblade, undertiden med kunstig smag tilsat. Pulveret inhaleres gennem næsen, og nikotinet absorberes gennem slimhinden, hvilket efterlader dig en kort brummer og en dvælende kraftig duft, hvilket ofte resulterer i en lille, moderigtig nys. Snuff blev betragtet som en elegant erstatning for rygning og tyggetobak, som begge krævede paraphernalia og var rodet.

Henvisninger til snus i litteraturen forekommer mest i værkerne af forfattere, der var i live i sin storhedstid. Charles Dickens var en velkendt snusbruger, ligesom hans figurer, især overklassen. Brug af snus i Dickens ‘skrivning var normalt forbundet med nåde og værdighed.

Marquis tog en blid lille knivspids og rystede på hovedet; så elegant modvillig, som han kunne blive af et land, der stadig indeholder sig selv, det store middel til fornyelse. ”- En fortælling om to byer

James Joyce delte en lignende begejstring for snus, skønt hans forfattere havde en tendens til at fremstille vanen i et meget mere grelt lys. Snuff blev favoriseret lige af arbejderklassen, som det var af adel.

Hvad er de gode snusproducenter?

Det var altid jeg, der tømte pakken i sin sorte snusboks for hans hænder skalv for meget til at gøre det muligt for ham at gøre dette uden at smide halvdelen af ​​snusen rundt om gulvet. Selv da han løftede sin store skælvende hånd mod næsen, driblet små røgskyer gennem fingrene over fronten på sin frakke. Det kan have været disse konstante brusebade, der gav hans gamle præstelige beklædningsgenstande deres grønne falmede blik efter det røde lommetørklæde, svertet, som det altid var, med snus-pletterne i en uge, som han forsøgte at børste de faldne kerner bort , var ganske ineffektiv. ”–Søstrene

Det er usædvanligt at finde referencer til snus skriftligt forbi det nittende århundrede, medmindre det bruges som anakronisme. Isaac Asimovs science fiction Foundation-serie er sat i fremtiden og kombinerer elementer fra hele verdenshistorien, herunder karakteren Lord Dorwin, en arka-aristokrat og antropolog. Hans navn er en henvisning til den originale antropolog Charles Darwin, der også var en stor snusbruger.

Lord Dorwin tog snus. Han havde også langt hår, krøllet intrikat og, helt åbenlyst, kunstigt, hvortil der blev tilføjet et par fluffy, blonde sidebryn, som han gledede kærligt. Derefter talte han også i for upræcise udsagn og udeladte alle r’erne.

Se hvad der kommer af snus

‘Nå, weally,’ svarede Lord Dorwin ligeglad, ‘hvem ved det? Det havde bwoken nogle ypperste ja, og det menes, at weplacements og wepaiah wuhk wuh mest infewiah. Det er så svært i disse dage at finde mænd, der weally undahstand de moah tekniske detaljer i ouah powah systemer. ”Og han tog en sorglig knivspids.” – Foundation

Snuff-optrædener i film er sjældne og på lignende måde begrænset til indstillingerne før det 19. århundrede. Moderne publikum er stort set ikke bekendt med snus tobak, og handlingen med nasal inhalation betragtes som en sindrig handling, der er forbeholdt stoffer hårdere end nikotin. Brug af snus på kameraet er forbeholdt tegn, der er beregnet til at virke skæve, ru og underhåndede.

I det gode, det dårlige og det grimme, Tuco (det grimme), renser en snusboks fra en død mands lomme og tager et hit; Manden uden navn (Den gode) ryger Toscano-cigarer.

I Inglourious Basterds, Aldo Raine, tager den halve Apache hillbilly-moonshiner-nazi-morder-løjtnant snus mens han forhører en fange.

Daffy Duck inhalerer en knivspids i Merrie Melodies-tegneserien The Scarlet Pumpernickel. Daffy bruger snus til at autentificere sin franske adelsmænds forklædning, skønt han i stedet for at fremstille en moderigtig nysen bryder ud i en voldsom pas af nyser, der teleporterer ham over hele skærmen.

Snuff bruges også i en af ​​de første film, der nogensinde er lavet, Fred Ott’s Sneeze, en kort fra Thomas Edisons Kinetoscope-serie. Den fem anden film, der blev lavet i 1894, registrerer en mand, der inhalerer en knivspids og nyser let ind i et lommetørklæde

 

Author

Leave a comment

Search

Back to Top