Big ben karameller til hyggen

My Blog 0 Comment 122

Slik er lig med hygge, og det gælder i hele landet. Man skal have lidt at tygge på, når man rigtig skal hygge sig i Danmark og gerne noget, som alle i selskabet kan lide. Og her kommer big ben karamellerne ind billedet. Det er en karamel, som har eksisteret længe, og som alle kan lide i en eller anden form i hvert fald. Så derfor er det et oplagt lækkeri at sætte på bordet til fredagshyggen, eller når man har gæster. 

Til hverdag og fest

Fordi alle kender karamellen kan man også nemt sætte den på bordet til alle mulige lejligheder, og de vil med garanti ryge hurtigt. De passer lige i en mundfuld, og især big ben karameller har flere forskellige smage, så der er helt sikkert også en smag, som du bedst kan lide. Ellers må du jo prøve dig frem og se, hvilken af karamellerne, du bedst kan lide. Der findes alt fra den almindelige karamel og over til lakrids.

Du kan købe karamellerne i store poser, så du ikke løber tør. Det er også billigere at købe i større poser, for så bliver kiloprisen mindre. På den måde har du til mange flere arrangementer eller rigtig mange fredage i træk, hvor du kan sætte karameller på bordet. Og skal du holde en større fest, hvor der skal være slik og snacks på bordet, så er det også en fordel at der er meget af det, så gæsterne ikke føler sig snydt.

big ben karameller

Ofte forbinder man også karameller med sidste skoledag. Hvor de ældste elever kaster karameller ud til de små og så sprøjter vand på den, når de prøver at få fat på dem. Alle synes, at det er sjovt og festligt, og mange skoler gør en dyd ud af, at dagen forløber ordentligt. Men de karameller skal komme et sted fra, og her kan det også være smart at købe en større pose til billige penge, så der er mange karameller, og de små børn ikke bliver skuffede.

Hygge er vigtigt

 

Uanset om det er en sidste skoledag, en sommerfest eller måske bare fredagshyggen, som big ben karamellerne kommer i spil, så det er det vigtigste, at man hygger sig. For hygge er så vigtigt i en tid, hvor vi alle sammen stresser rundt og har travlt med vores liv. Det er vigtigt at sætte sig ned, slukke telefonerne og spille et spil med familien med en skål slik på bordet. Hyg jer! Og det gælder hele året rundt. For man kan altid have godt af at hygge sig, grine og snakke om dagen eller livet. Det er vigtigt.

I skal finde ud af, hvad der virker som hygge i jeres familie, selvfølgelig. Hvis det mere er at vandre en tur i bakkerne, så er det dét, I gør. Det vigtigste er bare, at der bliver hygget, og at alle hygger sig. Det er vigtigt både for krop og sjæl.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top